förut i dag !





dag5- ditt mål i livet!

jag har många mål i livet !

* att jag ska bli så bra så jag blir känd inom ridningen!
* jag ska aldrig börja röka!
* jag vill aldrig förlora mina vänner!
* att jag ska klara skolan, även att jag har misat halva 8:an!


jag har mke mer , men orkar inte skriva mer :)

dag4- din familj!

JAG HAR DEN BÄSTA FAMILJEN I VÄRLDEN, SÅ ÄR DET BARA  ! nedå , men min familj består av, mamma-nina, pappa- tommy och bror-rasmus! vi är väl en vanlig familj, som alla älskar varandra innerst inne! men vi är en familj som håller ihop, vi kan prata om allt tsm! vi skarttar tsm , vi gråter tsm !

av dom två blev det...


... blev det dom här två ! ♥

mister bean har varit...

...hos massören i dag, mamma åkte dit eftersom jag var sjuk i dag , men ska till skolan i morn igen:) han var öm på sidorna av bogen, och öm i ryggen, och det kunde sitta ihop med att han var halt.. men han ska stå tills på fredag, men eftersom jag inte hinner rida på fredag, så blir det på lördag !!!!!!! jag längtar sååååå mke, det ska bli så härligt!

men i dag har jag ju varit sjuk omsakt va. men jag har pluggat, duschat, sovit, och vilat mig så jag kan träffa mina komisar i skolan i morn !  saknat mina små söta saker i skolan , det är inte kul att ligga hemma när dom är i skolan ....
såhär ser jag ut nu :


fanta, mobilen ! det är det som gör mig på bra humör !


dag3- din/dina hästar!

mina ögonstenar !
mister bean:en newforest ponny, från holland. född 2001, han är en valack. och är svart, här på bloggen kallas han ponny. så om ni undrar vem ponny är så är det han.. när han kom till mig hade han precis blivit misshandlad, och var väldigt rädd för karar. men det är mke bättre nu, även var han skadad dom första 3 åren. men vi kämpa och nu är han och jag på smnivå i dressyr, vi har startat newforestsm , med bra resultat:) men just för tillfället är han halt... men han blir bättre snart!

la liga: han är en speciel häst eftersom vi föde upp honom själv, var med när han födes osv.  han är född 2005. och har nu i helgen varit på lag-sm, med han som rider honom , och kom bra till ! han är bara 5 och är mke bestämd. men är en va dom snällaste att hantera. han har varit med i breaders(stavas)  2 år i rad, men bra runder. han rider då fälltävlan. och är bra på det han gör! 

(camelia):är en häst vi ska köpa, hon är en storhäst, med mke bra stam, jag kan berätta mer om henne när hon kommer!

mamma dag !

hej , kom precis hem :) vi åker strax efter jag skrev åkte till skopunkten , och köpte två par skor(bild kommer nedan), sen åkte vi till norrköping och shoppa som galningar, sedan vidare till katrineholm:) där vi åt, åkte och lämna kusinen på dans, prata osv. sen åkte vi hem och stanna på donken!!






det blev lite saker man behöver :)

_________________________________________________________________________
vi åkte ner till ponny förut ... han är inte bättre, så mamma ska ring vetrenären i morn...

mamma och hennes syster ! ♥

hej ,

nu ska jag fixa mig en blir det lkp med mamma:) sen ska vi till katrineholm, sen ksk åka och shoppa igen :) så uppdateringen ksk inte blir den bästa i dag , men kan ju mobilblogga osv :) men uppdaterar mer i kväll !


mister bean ska stå inne HELA dagen! det gjorde ont i hjärtat att skriva en lapp i stallet.. "mister bean ska stå inne HELA söndagen, kram elin" det gjorde jätteont! men det är hans egna bästa, men när jag  kommer hem ska jag se om han mår bättre och ksk ska ut och gå med han!

puss !

kungen utav skönhet !

dag2- beskriv dig!

jaha, hur gör jag detta på bästa sätt..
jag heter då elin andersson och bor i en litenby i ett stort hus :') min famij äger en stor gård med kor! på gården har vi även hästar. men vi bor ett par 100 meter ifrån . jag är iaf en tjej som är 15 om minder än en månad :) jag är en spralig tjej , som just nu har precis kommit tillbaka till skolan , efter att ha gå in i väggen.. men jag gör det bästa av det ! annars har jag oxå hästallergi men om man älskar någonting så mke så kan man inte bara sluta, så jag har en svår kamp i min vardag . men det går runt ändå  :) men jag är väl som en vanlig tonåring, som är med kompisar, festar, och hästar !

¨är med och tävlar!

jag är med och tävlar om löshår! 
BELEZA
är ett riktigt bra märke! som jag tkr många ska vara med och tävla om valfri äkta löshår!
VA MED !

dag1- en bild på dig!


dagar!

dag1- en bild på dig!
dag2- beskriv dig!
dag3- din/dina hästar!
dag4- din familj!
dag5- ditt mål i livet!
dag6- ditt dröm jobb!
dag7- ditt dörm hus!
dag8- beskriv ditt stall!

halt ponny...

jippi!! jag har en halt häst, så jag har strykigt mig till tävlingen i morn.. jag är så glad !!! not.

jo, vad händer annars då? jag är med kompisar, och min klass ska ha disco på fredag:) och i morn isf att tävla ska mamma och jag ksk åka och shoppa :)

i dag har jag vart med tanja, eftersom jag sov hos henne, så gick jag hem. åt , sen åker jag och red en storhäst 170, elin var mini!! det gick jättebra! men så åkte vi till moster och fira henne som fyller 39 i morn ! efter det så åkte jag och mamma ner till ponny. vi sprang med honom, och han vissa hälta!  sen åkte vi hem, och nu sitter jag och bloggar :D


har en tävling på bloggen !


för att vara med:
1. du lägger på bilden ovan↑ på din blogg/fb/bdb, eller något liknande..
2. länka till detta inlägg och till bloggen.
3. kommentera att du är med i detta inlägg och länka till ditt inlägg där du har länkat mig.
4. forsätt kolla bloggen, för vinnaren kommer upp på bloggen:) och om du vinner så får du kommentera din mail-adress:)

JAG LOTTAR VINNAREN !

25/9 - kommer eventuellt vinnaren upp !!

priset är valfri färg !!


LYCKA TILL!!!!!!

sjuk men drar ....

... mig ner till stallet, men skrever mer sen :)

bonde söker fru !

nu sitter jag här och kollar på bonde söker fru :) eller jag sitter mest och glor vid datan och messar, men kollar lite på det :) men i dag har jag ju varit sjuk :( men jag har haft det kul ändå , jag har messat , jag har gjort iordning min blogg :) (om ni inte ser den nya disignen tryck F5) me jag blev faktiskt rätt nöjd :) mamma jobbar sent .. så pappa, jag och ralle beställde pizza :) tänkte ha en tävling på bloggen , men återkommer om det :)  nu börjar svenska miljonärer, där foki bloggerskan är med , omg !  mister bean fick stå i dag igen .... men jag hoppas att jag mår bättre i morn så jag kan rida i morn !

jag är med och tävlar om ....


va med du oxå ! klicka här!
skitfina byxor, skulle göra vad som helst för dom ! ♥

ny design !

om den inte syns så tryck på (F5) , då syns den !

fixar en ny design !

är sjuk i dag.. har feber.. men ist för att bara sitta här tänkte jag göra en ny design och header, det ska bli en helt makeover här på bloggen :)

pusss !

hej!
först var det skola som stog först på listan ... men den gick långsam ,.... men jag kom hem iaf .. sen så åt jag lite,sen drog jag till tanja:) sen drog vi upp till bokito , sen så red hon lektion , det gick jättebra ! mister bean får stå dag , men mamma var nere hon han :) men nu ska jag se om det blir någon mat i magen :)


jaha, nu är jag tillbaka :)

hej . jag har haft mke att göra/tänka på , så har inte bloggat på ett tag .. men iaf :) jag lever , och är redo att blogga !
i dag har man tävlat , det gick sådär , men är ända nöjd, kom utanför placering båda klasserna , men kom två med laget :) men sen åkte vi till lkp , för att glo på bror när han sparka boll :) dock fick han bara spela 10 min , men han vara bra när han väl var inne :) träffa även emelie :) men ska ha bildbomb på det ni har missat :)


varit på hööks, jag ni läste rätt hööks !

-.-




hade fest !!!

elin och sonsy i dag ! :)

ponny♥

men ska dra nu , puss

gästbloggning..

Elin bad mig att jag skulle blogga åt henne nu sådär på kvällen och eftersom om att jag är så snäll så gör jag väl det och tar en paus från pluggandet ;) Elin har iallafall vart och hopptränar nu på kvällen och var trött där av att hon inte bloggade själv + att hon skulle plugga mä när hon kom hem vid ca : halv 9. hoppträningen gick bra för henne då jag var där själv och kollade, och tog förstås lite kort (som vanligt) och som alla vet, eller det vet ni nog inte för tror inte att Elin har berättar dä men hon ska iallafall tävla på söndag i boxholm och å om jag inte minns fel så är det andra omgången mä div 2 laget :) och alla önskar henne lycka till ! :) men det var allt jag hade att skriva, hoppas Elin uppdaterar er imorgon :) / http://ttanjajohansson.blogg.se :D

10 saniningar !

1, jag har väldigt dåligt självförtroende...
2, jag har tänkt många gånger att sluta rida..
3, jag gick bara halva 8:an ..
4, jag blir jättelätt kär ..
5, jag skäms över allt jag gör (fast jag förtränger det )
6, jag kan inte åka hiss.
7, jag lägger fram förslag på kläder kvällen innan så jag kan ta det som mitt humör känner för på morgonen ..
8, jag gillar mest färgen svart !
9, jag har lätt för att gråta !
10,jag har en underbar familj . (a)

behöver inte läsas !

I am unhappy in love .. but do not know if I'm there .. it's cruel hard to know if I do not know if you like me, but bleah what hard life is when you do not know! and when my friend's nagging about you, it will be a little more each time ... but have to control my emotions! but I do not know, you make it so difficult!

go' morgon !

godmorgon ! nu sitter jag här och har precis ducshat , skönt ! nu sitter jag här och ska klä på mig :) just nu sitter jag och dunkar musik :) men ska fixa mig ! ska GÅ upp till skolan i dag !! men det går väl bra ändå ! men hörs !

nu har jag fått mat i magen ..

.. ooch är mätt och belåten :) blev pizza , mummmmsss ! nu sitter jag här och ska snart lägga mig i sängen och messa :)



lägger ut ett par kvällsbilder :) man är ju jävligt seriös ;)

go'natt alla, och sov som skönt !

vad ska man äta ? :o

hej, mamma är ju bortrest och pappa jobbar , ralle kom precis hem , och jag sitter här .. och har bara en fråga , vad ska vi äta ! är dö hungrig ! men jag får väl sitta här till någon i min familj kommer med förslag..

_________________________________________________________________________________________________

har tänkt att fixa med desgen lite :) men vetg inte när :)

varit i stallet .

tja , kom precis hem från stallet .. gjorde stallet och sen gjorde jag iorddning mister bean , sen hoppa upp , sen skritta jag ksk 20 meter, sen vände jag eftersom det kändes som att jag var förlamad från rumpan till naken , så då vände jag och red tillbaka, sen så blev det lite bättre så då hoppa jag av sen gjorde iordning han , sen så fick jag jätteont igen så jag satte mig , sen så blev det bra igen , så då cykla jag hem , så jag inte skulle sitta nere i stallet till10 när folket hemma kommer hem , så nu sitter jag här och har dö ont , men tag precis voltaren ! men pappa ska ringa massören i morn , för vi tror det är ryggskott , men det måste bli bättre tills i helgen då div ll lagen har andra omgången . och det är i bx, så då kör vi lika bra som i går !

en liten elin ♥

drar mig ner till stallet :)

nu drar jag ner till stallet och rida, eller ut och gå med han :)

slänger in en gammal bild ♥

man får bjuda på sig själv !

HAHAhahahahaHAHAHAhAHAHAHAhahaha, när tanja och jag träna i går :p


höga knän

upphopp
rumpspark
tåhävningar
harhävningar
situps
kissande hunden


 



måste kollas på !


hemma från tävling :)

det gick bättre är bäst ! LAGET VANN ! jag kom tvåa :) och jag kommer lägga upp bilder sen :)
är hos tanja , cykla hit direkt jag kom hem , uppdaterar mer sen :)


det här kommer direkt från hjärtat !

ville bra tacka min familj! för allt stöd och allt du gör för mig! utan er skulle jag inte rida, eller tävla ! och absolut inte haft en så jävla fucking fin ponny som jag har. så tack att ni är som ni är ! vi ksk inte är just den normalaste familjen , vi har sjuk humor, men det är ksk det som gör oss så bra ! vi bråkar tsm , vi gråter tsm, vi skrattar och ler tsm ! jag tkr iaf att det är så en bra familj ska ha't :) mamma och jag är/vart ryttare, och ralle och pappa är/vart fotbolls spelare, vi försöker se tävlingar och matcher , vi stöttar varandra tills det gå som vi vill ! tx, pappa ska vara ponnypapppppi i morn , även att han har mke att göra . och det gillar jag med min familj, att alla försöker hinna med att se allt av alla ! och mamma som skjusar mig överallt, till tävlingar och träningar ! det gör ju pappa och med mest mamma ! och min bror åker och kollar på mig när han har tid :) och det är ju så det ska vara tkr jag ! vi är inte bara en familj utan oxå ett lag! som vet vad vi vill och vill hjälpa till att det vlir så . tex, jag och ralle vill komma långt i våra sporter , och det hjälper våra underbara föreldrar oss med att det ksk/ksk inte blir så , men vi försöker iaf !!






min älskade familj ! :') ♥♥♥♥

vakna tidigare än klockan :o

tja ! vakna skit tidigt i dag så tog mig en dusch :) nu sitter jag här och funderar på hur man ska se ut :p men kommer nog på något ska vi se . men i dag blir det skola, slutar 12 i dag , så blir att åka hem och fixa tills i morn , då vi åker till norrköping och tävlar med laget :) mamma åker i natt till någotställe , kommer sakna henne! men pappa hänger med mig på tävlingen :) ponnypappppppi!  men det ska nog gå bra ska vi se ! men jag han ju inte blogga i går , så här kommer lite bilder från gårdagen :)

bjuder på mig själv !


tanja fick jag ingen bild på :( men iaf:)

gårdagens stall outfit :

red dressyr i går han var skitfin ! och hoppas jag har en känslan i helgen :)

puss !


har mat :)

hej , nu har jag mat :) sen så är det matte , och tillsist är det b-språk :) vid 3 hämtar mamma mig med häst och vi åker till Ljungby :) mysigt som 1000. :) ska träna inför helgen :) eftersom mamma åker bort i helgen :)så ska ju pappa hänka med på tävling i Norrköping :) ponny pappa :) men jag skriver mer sen :)

skolan !

har svenska , ska svara på frågor :) men det är chill :)

RSS 2.0